Her finder du billeder fra Orlando i Florida, hvor jeg var til Microsoft TechEd konference sammen med tre kolleger fra Assemble. Vi havde et par fridage, hvor vi så Kenndy Space Center og Sea World. Men der blev også tid til at kigge på naturen omkring konferencecentret.
Her finder du billeder fra Valmalenco i de italienske alper på grænsen til Schweiz. Her var jeg på vandreferie med min svigerfar og min svoger i 2008. Det var en grupperejse arrangeret af Ruby Rejser.
Her finder du billeder fra vores vinterferie i Hafjell i Norge. Vi var to familier på 3 voksne og 3 unge mennesker på fællestur med Ruby Rejser med ialt 39 personer med overnatning på Aasletten Pensionat og Hytter. Vi 3 voksne løb langrend, mens de unge mennesker løb slalom.
Her finder du billeder fra det nordlige Toscana i Italien, hvor jeg var på vandreferie med min svigerfar i juni 2009. Det var en grupperejse arrangeret af Topas Travel (La Fontanella). Den hører under deres "Adventure - comfort" rejsetype med "adventure om dagen og comfort resten af døgnet.
Her finder du billeder fra Sydkorsika i Frankrig, hvor jeg var på vandreferie med min svigerfar i juni 2010. Turen var arrangeret af Ruby Rejser som en pioner grupperejse med 13 deltagere inklusive vores vandreleder.
Her finder du billeder fra vores biltur rundt i det vestlige USA til Californien, Nevada og Arizona. Vi var hele familien afsted, dvs min kone Trine, jeg selv og vores voksne børn, Emil og Peter.
Her finder du billeder fra Smuksjøseter og Høvringen i Norge, hvor vi holdt vinterferie sammen med vores eks-svigerinde Karen.
Her finder du billeder fra Firenze, hvor Trine og jeg holdt efterårsferie i 2011.Firenze ligger i Toscana i Italien og er kendt for sin kunst og for sin gamle bydel, som er på Unescos verdensarvsliste.
Her finder du billeder fra Indien, hvor Trine og jeg var på sommerferie i 2012, hvor vi deltog i en gruppetur med Viktors Farmor over Himalaya til Ladakh.
Her finder du billeder fra Kirgisistan, hvor Trine og jeg var på sommerferie i 2013 på en gruppetur med Viktors Farmor.
Her finder du billeder fra Tunesien, hvor Trine og jeg var på rundtur med en lille gruppe på 11 deltagere i april 2014 arrangeret af Viktors Farmor.