Velkommen til leifs foto

Det er her på dette web-sted, jeg udstiller mine billeder. Med billederne følger der historier, som sætter billederne ind i en sammenhæng. Mine billeder er desuden organiseret i fotoserier, som hver fortæller en sammenhængende historie. Fotoserierne finder du under "Serier efter dato".

Mine bedste billeder finder du under Favoritter. De kommer typisk på forsiden i en periode. Dem kan du bladre igennem, ligesom du bladrer igennem en fotoserie.

Når jeg ser på andres billeder, funderer jeg ofte over, hvordan de er fotograferet. Derfor kan du for alle billederne her finde oplysninger om, hvilket kamera jeg har brugt, hvilket objektiv og brændvidde, hvordan det er eksponeret osv.

Jeg fotograferer i min fritid, fordi jeg synes det er sjovt at fotografere og finde frem til de historier, som jeg vil fortælle. Tiden er den begrænsende faktor, og jeg har mange halvfærdige fotoprojekter, som venter på at blive tilføjet. Heldigvis er der dog også en del, som det lykkes mig at få gjort færdige.

Jeg har lavet web-stedet i min fritid - til daglig arbejder jeg med web-udvikling i Assemble A/S, hvor jeg sammen med mine kolleger udvikler avancerede web-applikationer. Jeg har i mange år drømt om at lave mit eget web-sted til at udstille mine billeder. Fra jeg satte mig for at lave web-stedet, til første version var klar, gik der mere end 1 1/2 år, og det er således blevet et stort projekt!

God fornøjelse!

Leif Jepsen.